PANKmART

Pankucsi Márta Weboldala

  
  
geanta piele naturala intoarsa

Látogatók

059977
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Ebben a hónapban
Összesen
21
28
123
123
59977

Az Ön IP címe: 18.207.254.88
2020-06-04 16:14

 

Értünk még ebből az egészből valamit?
Értünk már ebből az egészből valamit?
Egy éve kezdeményeztem az ÉRTÜNK hálózat kiépítését. Alakuljanak minél több helyen ÉRTÜNK körök, és kapcsolódjanak össze. Személyes találkozások új tudások megszerzésére és közös értelmezésére, a helyi hasznosítás kitalálására. Digitális információs tárak a helyi kincsekről, értékekről, tudásokról. Szívességi csere bankok. Közösségi önfenntartás. Piaci együttműködések ösztönzése. A rászorulók ellátásá...hoz, a segítéshez adatbázis.
Mindez abból a meggyőződésből, hogy minél többet ÉRTÜNK a világból, az életből, annál többeknek tudjuk jószívvel mondani, hogy ÉRTÜNK. És minél többet, minél többeket ÉRTÜNK, annál bizonyosabbá válik, hogy közösen tehetjük a legtöbbet magunkért, ÉRTÜNK. Rászánhatjuk magunkat. Együtt, közösen.
Sajóvámoson kezdtük el. Torma András professzor, a Miskolci Egyetem rektora nyitó előadásában a helyben maradásról, az itt tanulásról és dolgozásról, a közösséghez tartozás fontosságáról is beszélt. Holnap lesz pontosan egy éve annak, hogy Besenyei Lajos professzor, rektor emeritus, a Magyar Professzorok Nemzetközi Szövetségének elnöke azzal a címmel tartozott előadást Sajóvámoson, ÉRTÜNK, hogy „Veszélyek és remények”. Erről majd holnap többet.
Reményeink megvalósulásához mennyire fontos, hogy képesek legyünk együtt cselekedni ÉRTÜNK.
És veszély idején mennyire kell, kellene, hogy minél több legyen, amit ÉRTÜNK, minél több embernek mondhassuk: ÉRTÜNK, és főként, hogy megértsük végre: együtt, közösen tehetjük a legtöbbet magunkért, ÉRTÜNK.